Ervaringen

Deel uw ervaring met ons en ontvang 10%korting op uw volgende aankoop Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onderrug en heup
04-07-2015
Drie weken geleden kwam ik in contact met Yolanda op een zomerfair heel veel last in mijn onderrug en heup, het advies was een magneetstrip op die plaats te dragen, was nog niet overtuigd , maar de mogelijkheid om het zonder resultaat na 4 weken terug te mogen geven trok me over de streep.

Nu 3 weken later zag ik Yolanda weer op een braderie en heb gelijk een afspraak gemaakt voor een thuisparty, ben er zo tevreden over, dat ik dit wil delen

Overgangsklachten 
12-06-2015
Een mevrouw met overgangsklachten kwam mijn winkeltje binnen en zei:"Yolanda, ik geloof er geen bal van , maar ik ben teneinde raad, dus wil het toch proberen,ik krijg na 4 weken geen resultaat te hebben mijn geld terug?" ja klopt helemaal, zei ik.

Nou zei ze dan probeer ik het, ik heb erg last van transpireren en ben vaak erg moe als ik halve dag gewerkt heb. Ze koos een armband waar koper in zit voor €29,00 maar zei ze ik geloof er echt niet in hoor. Nu enkele maanden later heeft ze inmiddels 4 vriendinnen naar met door verwezen.

AD/HD
10-06-2015
Een moeder sprak me tijdens een braderie aan over haar zoontje van 11 jaar. Hij heeft AD/HD zou het iets voor hem zijn?

Ik vind dat kettinkje met die voetbal eraan wel iets voor hem, mijn antwoord was: probeer het 4 weken en helpt het niet krijg je het aankoopbedrag terug.
Twee weken later zag ik haar weer, toen hij de ketting 2 uur aan had merkte ik al verschil, zei ze me, en mijn zoon vertelde de dag erna: mam het is stil in hoofd.

Kuitkrampen 
02-06-2015
Een man die last had van hevige kuitkrampen vroeg heb je daar ook iets voor? Vast wel zei ik, wat vind je een mooi sieraad? het is belangrijk dat je het zoveel mogelijk draag, dus moet je het mooi vinden en het moet lekker zitten. Hij koos een stoere armband, na enkele weken belde hij me op, ik heb nog geen kramp gehad, zou dat echt door die armband komen?

Doe hem eens een week niet aan was mijn advies, na 3 dagen zonder armband werd hij ‘s nachts wakker van hevige kuitkramp.

Slecht slapen
18-05-2015
Een man stuurde me via facebook een prive berichtje, ik slaap zo slecht niet normaal. Ik moet altijd lachen om jou magneten maar ben ten einde raad, wat heb je voor me?

Ik schreef terug, leg een magneethart onder je kussen met de koperzijde naar boven.

Resultaat: 4 nieuwe klanten dankzij deze meneer, die heerlijk kan slapen

Nachtrust
2015
Hallo Yolanda,

Nog steeds ben ik nog erg onder de indruk dat de armband die ik in november bij jou gekocht hebt, hij heeft mn nachtrust heeft teruggeven. Afgelopen weekend een oud-collega op visite gehad en toen ze zei dat ze zo slecht sliep de laatste tijd, ben ik natuurlijk gelijk over de armband begonnen.

Dus mijn vraag, kan ik die ook gelijk zo bij jou bestellen.
Ik had hem in enkel zilverkleurig en kostte volgens mij € 29,=

Stress
2015
Een tevreden klant schrijft: Afgelopen week heb ik een magneetarmband gekocht met als doel mijn stress klachten te verminderen. Ik draag deze armband nu 1week en mijn klachten worden minder! Geweldig

Bedplassen
En dan ook nog een telefoontje deze week van een mevr. die voor zoontje een magneethart gekocht heeft in januari, vanwege bedplassen, ze was super blij want het probleem is sindsdien niet meer opgetreden.

Hooikoorts
2015
Sinds ik een armband van Energetix draag heb ik geen, medicijnen meer nodig tegen mijn hooikoorts, FANTASTISCH!!

 

let op:

mensen die een pacemaker of isulinepomp hebben,mogen de magneetsieraden alleen dragen na overleg met arts.

Het is mogelijk dat de magneten kunnen storen op de batterij.