Werking

Meer energie, minder stress en verlichting van pijn.
Dit zijn de belangrijkste positieve effecten van het dragen van een magneetsieraad. Al duizenden jaren
zweren mensen bij het gebruik van magneten voor het bestrijden van allerlei lichamelijke en psychische klachten.

Het is bijzonder dat magneten voor zoveel dingen kunnen worden gebruikt, met meestal een positief resultaat. De wetenschap verricht dan ook steeds meer onderzoek naar bijvoorbeeld de effecten die magneten hebben op het verbeteren van de bloedsomloop.

Energetix werking 
Wereldwijd maken al miljoenen mensen gebruik van ENERGETIX magneetsieraden om hun algemene gevoel van welzijn te verbeteren. Het effect is dat zij:

  • een verbetering van hun energie waarnemen
  • pijnverlichting ervaren
  • beter slapen en méér uitgerust wakker worden
  • zich meer in balans voelen en minder stress ervaren
  • hun klachten zien afnemen of zelfs helemaal verdwijnen
  • het gevoel hebben meer aan te kunnen

Energetix werking
De sieraden zijn meestal ook leverbaar met koperen elementen, die verlichting van pijn geven bij ontstekingen, artrose en vergelijkbare aandoeningen. Zelfs worden hierdoor uw gewrichten weer soepeler!

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat magneten niet als geneesmiddel mogen worden gezien en dat u bij aanhoudende klachten uw huisarts dient te raadplegen. De werking van magneetsieraden varieert per persoon en het kan soms enkele weken duren voordat het effect waarneembaar is.

 

Let op:
Mensen die een pacemaker of insulinepomp hebben,mogen de magneetsieraden alleen dragen na overleg met arts. Het is mogelijk dat de magneten kunnen storen op de batterij.